Головна Новини Політика зовнішня політика Політика любить мовчання: Зеленський розповів, з чим поїде на нормандську зустріч
commentss НОВИНИ Всі новини

Політика любить мовчання: Зеленський розповів, з чим поїде на нормандську зустріч

За словами Зеленського, влада розуміє усі «червоні лінії»

6 грудня 2019, 21:50 comments2069
Поділіться публікацією:
Політика любить мовчання: Зеленський розповів, з чим поїде на нормандську зустріч

Президент України Володимир Зеленський вирішив не розповідати громадськості деталі про майбутні перемовини у нормандському форматі, щоби не залишитися за столом "без зброї". Про це він сказав в ефірі шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Гарант прокоментував нещодавню заяву трьох партійних лідерів щодо "червоних ліній". За словами Зеленського, слід розуміти, що ніхто не хоче капітуляції чи віддавати наші території. А те, що вибори не можуть проходити, коли на нині окупованих територіях будуть озброєні люди, влада також розуміє.

"Коли вибори стануться у тимчасово окупованих Луганську і Донецьку, то Україна в цей момент повинна повністю контролювати наш кордон", — зазначив Зеленський.

На його думку, якщо він зараз розповість усі тези, з якими планує їхати на нормандські перемовини, то залишиться без "озброєння", коли інші лідери – будуть цю "зброю" мати.

"Кажуть, гроші люблять тишу. А що я зрозумів за ці шість місяців — політика любить мовчання", — вважає президент.

Україна не розмовляє з бойовиками, каже Зеленський, але не відкидає можливість запросити до тристоронніх перемовин представників Донбасу – жителів, які вимушені були переїхати до інших міст України.

Зеленський заявив, що коли за столом сидять великі боси, представники імперій, то він не хоче, щоби Україна була "великою стравою, яку подають цим великим босам". Президент впевнений, що на зустрічі у нормандському форматі буде на рівних.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Зеленський розповів, чи боїться він зустрічі з Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!