Головна Новини Політика зовнішня політика На нормандській зустрічі буде один ворог, три партнера і жодного друга, - Вакарчук
commentss НОВИНИ Всі новини

На нормандській зустрічі буде один ворог, три партнера і жодного друга, - Вакарчук

За словами Вакарчука, мир треба будувати лише на українських умовах

6 грудня 2019, 22:23 comments2034
Поділіться публікацією:
На нормандській зустрічі буде один ворог, три партнера і жодного друга, - Вакарчук

Лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук вважає, що на майбутній нормандській зустрічі Україна матиме одного ворога, двох партнерів з власним політичним порядком денним і жодного друга. Про це він сказав в ефірі шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

При цьому, Вакарчук назвав і друга президента – український народ. "Єдиним другом президента Зеленського на цих переговорах буде тільки народ України, який очікуватиме і підтримуватиме його у бажанні відстояти мир на українських інтересах", — зазначив політик.

Вакарчук нагадав про недавню його заяву спільно з Петром Порошенком і Юлією Тимошенко про "червоні лінії". У свою чергу, глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, зазначив, що озвучені лідерами пункти за суттю збігаються з тими, які вже записані в перемовній позиції України.

Крім того, Вакарчук повністю підтримав Зеленського щодо обміну усіх заручників, адже "життя людей та їхня свобода – понад усе". Однак лідер "Голосу" наголосив, що про особливий статус Донбасу та проведення виборів можна говорити тільки після виконання безпекових заходів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів про свою позицію у майбутніх перемовинах у нормандському форматі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!