Головна Новини Політика зовнішня політика Між Кравчуком, Парубієм та Вакарчуком виник спір щодо акції у Києві напередодні нормандської зустрічі
commentss НОВИНИ Всі новини

Між Кравчуком, Парубієм та Вакарчуком виник спір щодо акції у Києві напередодні нормандської зустрічі

За словами Кравчука, переговори не слід обговорювати «на вулицях»

6 грудня 2019, 23:11 comments3529
Поділіться публікацією:
Між Кравчуком, Парубієм та Вакарчуком виник спір щодо акції у Києві напередодні нормандської зустрічі

Президент України у 1991-1994 роках Леонід Кравчук вважає, що зустріч "Варта на Банковій" на майдані Незалежності у Києві 8 та 9 грудня може завадити Володимиру Зеленському готуватися до нормандської зустрічі. Про це він заявив у ефірі шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

У свою чергу, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук зауважив, що протест не збирають лише заради протесту. "Це правильно говорити до, а не після. Спочатку чітко висловити позицію і цим морально підсилити президента", — вважає Вакарчук.

За словами ведучого Савіка Шустера, представники "Руху опору капітуляції" готують акцію протесту під офісом президента на 8-9 грудня, заявляючи, що мітинг може стати безстроковим. Вже у соцмережі оголошують збір палаток, "буржуйок", біотуалетів.

Андрій Парубій, народний депутат від "Європейської солідарності", заявляє, що ніхто не хоче нових революцій, однак існують ризики для України. "Перестаньте боятися людей на вулицях, ми демократична країна. Ми просто застерігаємо про перехід тих "червоних ліній", — сказав Парубій.

А ось Кравчук пропонує поки що усім помовчати про майбутні перемовини. "Мова йде про такі важливі, делікатні переговори, яких не було три роки. Є речі, які на вулицях не обговорюють" – вважає Кравчук. На його думку, обраному президенту доручено представляти думку народу. "Якщо він приїде і зрадить – тоді я сам підтримую і проголосую за відсторонення", — зазначив Кравчук.

Раніше "Коментарі" писали, що Вакарчук схарактеризував майбутні нормандські переговори так: "Там буде один ворог, три партнера і жодного друга".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!