Головна Новини Політика зовнішня політика Президент Литви підтримав Зеленського напередодні "нормандської зустрічі" з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Литви підтримав Зеленського напередодні "нормандської зустрічі" з Путіним

Гітанас Науседа закликав Росію виконати свої зобов'язання, передбачені Мінськими угодами

8 грудня 2019, 23:09 comments1659
Поділіться публікацією:
Президент Литви підтримав Зеленського напередодні "нормандської зустрічі" з Путіним

Президент Литви Гітанас Науседа підтримав українську сторону в рамках "нормандського саміту" в Парижі, який відбудеться завтра, 9 грудня. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Європейський союзник України підкреслив, що всіляко заохочує збереження її суверенітету і недоторканності до географічно окресленої території.

"Наближається нормандська зустріч на вищому рівні, Литва рішуче підтримує суверенітет і територіальну цілісність України. Ми закликаємо Росію виконати свої зобов'язання Мінськими угодами", — зазначено в повідомленні глави Литви.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час зустрічі Володимира Зеленського та Гітанаса Науседи, що протікає у Вільнюсі, останній заявив, що готовий відстоювати продовження економічних санкцій проти Російської Федерації аж до повної локалізації збройного конфлікту на Донбасі і повернення Криму.

"Ми вважаємо, що європейські санкції відносно Росії повинні залишатися. Тут ми повністю згодні з моїм колегою, і ми сподіваємося, що найближчим часом конкретні рішення будуть прийняті для вирішення конфлікту на Донбасі, які будуть сприятливими для обох сторін", — сказав тоді Науседа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!