Головна Новини Політика зовнішня політика Зустріч "тет-а-тет" Макрона і Зеленського почалася
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч "тет-а-тет" Макрона і Зеленського почалася

Прес-секретар Зеленського Юлія Мендель оповістила про початок зустрічі двох президентів

9 грудня 2019, 16:48 comments2222
Поділіться публікацією:
Зустріч "тет-а-тет" Макрона і Зеленського почалася

Закрита зустріч президентів Володимира Зеленського і Еммануеля Макрона проходить на території Єлисейського палацу, де і відбудеться "нормандський саміт". Про це в Twitter написала прес-секретар українського гаранта Юлія Мендель.

picture

Графіком саміту "нормандського формату" передбачено, що після переговорів з Макроном, Зеленського чекає зустріч з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. А сама зустріч, на якій буде присутній і Володимир Путін запланована на 17:00 за київським часом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" опублікував прогнози політичних експертів, які позначили, чого варто чекати Україні після проведення нормандської зустрічі.

"Наприклад, досягнення домовленості про чергове обмін полоненими, якого не було вже два роки (вересневий обмін був не в рамках Мінських угод). Також, в перспективі можливий процес повного розведення сил і поступової заморозки конфлікту. Не варто забувати і про можливі двосторонніх переговорах Путіна і Зеленського. Якщо не буде форс-мажорів, і вони відбутися, від них може бути більше результативності, ніж від переговорів в рамках "четвірки", — вважає експерт Українського інституту аналізу та менеджменту політики Валентин Гайдай.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!