Головна Новини Політика зовнішня політика Триватиме кілька годин: у Зеленського розповіли, що обговорюють на «нормандському» саміті
commentss НОВИНИ Всі новини

Триватиме кілька годин: у Зеленського розповіли, що обговорюють на «нормандському» саміті

У переговорах в «нормандському форматі» разом із Зеленським міністр, начальник Геншабу та помічник

9 грудня 2019, 20:36 comments2107
Поділіться публікацією:
Триватиме кілька годин: у Зеленського розповіли, що обговорюють на «нормандському» саміті

На переговорах лідерів країн "нормандської четвірки", які проходять в Парижі, обговорюється підсумковий документ саміту. Про це заявив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, передає "РБК-Україна".

"На даний момент зустріч триває у форматі чотирьох лідерів. Лідери обговорюють проект комюніке, який був підготовлений до цього, проходять по кожному пункту і активно обговорюють кожен пункт. І доходять до фінального проекту, який буде підписаний. Зараз так далі, я думаю, кілька годин це ще буде продовжуватися", — сказав він.

Заступник голови ОП додав, що не може назвати пункти, які вже погодили, оскільки переговори проходять у закритому режимі.

Тимошенко також зазначив, що з президентом Володимиром Зеленським у переговорах беруть участь міністр закордонних справ Вадим Пристайко, начальник Генштабу ЗСУ Руслан Хомчак, а також помічник Андрій Єрмак.

Як повідомляв сайт "Коментарі", графік переговорів у "нормандському форматі" був переглянутий через тривалу зустріч Зеленського з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!