Головна Новини Політика зовнішня політика Графік "нормандської зустрічі" переглянутий через тривалу зустріч Зеленського з Меркель
commentss НОВИНИ Всі новини

Графік "нормандської зустрічі" переглянутий через тривалу зустріч Зеленського з Меркель

Після тригодинної зустрічі чотирьох лідерів, Зеленський і Путін залишаться наодинці

9 грудня 2019, 19:17 comments2216
Поділіться публікацією:
Графік "нормандської зустрічі" переглянутий через тривалу зустріч Зеленського з Меркель

Через раптово затяжну зустріч наодинці президента Володимира Зеленського та канцлера Німеччини Ангели Меркель, графік зустрічі в Парижі кардинально переглянуто. Про це повідомляють ЗМІ з Єлисейського палацу.

Так, за попереднім розкладом, четверо лідерів "нормандського саміту" будуть спілкуватися в закритому залі протягом трьох годин, після чого повинні були провести спільну прес-конференцію для журналістів.

Однак тепер, згідно внесених коригувань Єлисейським палацом, "нормандська зустріч" завершиться, після чого відбудеться перша зустріч тет-а-тет президентів Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Після необмежених за часом двосторонніх переговорів пройде вечеря на чотирьох лідерів, і тільки після нього учасники саміту вийдуть до преси.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про нерівних позиціях двох супротивників з питання Донбасу — Путіна і Зеленського.

"Очікується надзвичайно нерівне змагання. З одного боку, колишній агент КДБ і загартований майстер глобальних інтриг, а з іншого — колишній комедійний актор без жодного досвіду в політиці, постраждалий від бурхливого зіткнення своєї країни з президентом Дональдом Трампом", — зазначає видання.

Також напередодні зустрічі п'ятий президент України Петро Порошенко дав кілька порад своєму наступникові, в яких суворо застерігав не залишатися наодинці з куди більш хитрим та непередбачуваним опонентом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!