Головна Новини Політика зовнішня політика Луценко похвалив Зеленського за позицію на нормандському саміті
commentss НОВИНИ Всі новини

Луценко похвалив Зеленського за позицію на нормандському саміті

На думку екс-генпрокурора, Зеленський усвідомив, що йде бій за незалежність України

10 грудня 2019, 20:49 comments2230
Поділіться публікацією:
Луценко похвалив Зеленського за позицію на нормандському саміті

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко позитивно охарактеризував роль і участь президента Володимира Зеленського за результатами нормандського саміту, який пройшов вчора в Парижі. Про це він розповів в інтерв'ю радіо "НВ".

На думку Луценка, Зеленський помітно "виріс" з колишньої "дитячої позиції", в якій явно недооцінював противника і серйозність війни з ним.

"Президент Зеленський вже не дитина з фразою "просто треба перестати стріляти" — він вже представляв державу і захищав державні інтереси. Це не побутове, не випадкове військове зіткнення з сусідом, це війна за незалежність. І президент Зеленський на своєму посту, це вже усвідомив", — зазначив екс-чиновник.

Також Луценко зазначив, що глава держави в дискусії з Володимиром Путіним не перетнув ні одну з так званих "червоних ліній", раніше сформульованих представниками опозиції. Екс-прокурор назвав "гарним" рівень психологічної підготовки президента до зустрічі з іншими лідерами "нормандської четвірки".

"Мені здається, його добре психологічно підготували. Тут цікава історія: його підготувала як власна команда, так і опозиція. І ті, і ті вклали йому неможливість перетину будь-якої "червоної лінії", — уклав він.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нормандський саміт за результатами зустрічі оцінили і п'ятий президент України Петро Порошенко, свою позицію висловила і голова фракції "Батьківщина", пішла в жорстку опозицію, Юлія Тимошенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!