Головна Новини Політика зовнішня політика Міжнародні експерти оцінили візити Медведчука у Москву з метою досягнення миру на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Міжнародні експерти оцінили візити Медведчука у Москву з метою досягнення миру на Донбасі

На думку центру Вудро Вільсона, саме завдяки нардепу від "ОПЖЗ" позиції України посилилися на міжнародній арені

19 грудня 2019, 13:26 comments1242
Поділіться публікацією:
Міжнародні експерти оцінили візити Медведчука у Москву з метою досягнення миру на Донбасі

Візити голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука в Москву тільки посилили позиції України на міжнародній політичній арені. Про це повідомляється на офіційному сайті Міжнародного центру Вудро Вільсона.

Як зазначається у статті "6 причин чому "Опозиційна платформа – За життя" перемогла у Східній Україні", зустрічі Віктора Медведчука з керівництвом російського уряду і "Газпрому" були також спрямовані на покращення життя українського населення.

"Щоб зміцнити імідж "партії миру" перед парламентськими виборами лідери Опозиційної платформи", Віктор Медведчук і Юрій Бойко неодноразово відвідували Москву, щоб зустрітися з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим і генеральним директором "Газпрому" Олексієм Міллером для відновлення нормального економічного співробітництва, а також миру і вирішення проблем на Донбасі", — наголошується в доповіді.

Журналіст американського центру також наголосив, що в Україні існує тільки 3 телеканалу, які є незалежними серед всіх інших, і тільки ці 3, за його словами, є найбільш доступними на непідконтрольної Києву території.

"Коли я запитав людину, яка живе на окупованій території Донбасу, про новинних джерелах, які він використовує більше всього, він запевнив мене, що всі вони проукраїнські. Коли я попросив його назвати деякі з них, він перерахував три телеканали: NewsOne, "112 Україна" і "Інтер", — підкреслює автор.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова політради "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук позначив, в чиїх інтересах, на його думку, уряд України відкрило продаж сільськогосподарської землі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!