Головна Новини Політика зовнішня політика Єрмак розповів, як змусити працювати Мінські угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак розповів, як змусити працювати Мінські угоди

Помічник Зеленського переконаний, що Мінські угоди будуть ефективні, якщо їх удосконалити в сучасних реаліях

19 грудня 2019, 14:20 comments1555
Поділіться публікацією:
Єрмак розповів, як змусити працювати Мінські угоди

Помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак вважає можливою модернізацію Мінських угод про врегулювання ситуації в Донбасі для забезпечення їх працездатності. Про це він повідомив заявив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Я вважаю, що будь-який юридичний документ повинен працювати, особливо коли ми говоримо про такий серйозний міжнародний документ. П'ять років пройшло з моменту підписання Мінських угод. Ми всі говоримо, що це єдина платформа, яка існує, на неї було витрачено дуже багато сил, включаючи всі наші втрати, насамперед людські, щоб так легко від цього відмовитися... Тому я вважаю, що апдейт, модернізація Мінських угод: не зміна, не вихід в жодному випадку, а саме модернізація може бути", — підкреслив "права рука" Зеленського.

Так, на прикладі пункту про припинення вогню, Єрмак додав необхідність внести вказівки, хто і як буде контролювати цей процес, забезпечувати і доповідати про нього.

Крім того, Єрмак позначив, що не став би підписувати Мінські угоди і бачить необхідність внести корективи в кожну рядок.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський, коментуючи кримінальне провадження проти свого попередника Петра Порошенка, заявив, що не став би підписувати документ, який більш відомий під назвою "Мінські угоди".

"Якщо чесно, я б ніколи не підписав Мінські угоди. При цьому я не знаю, в яких саме умовах перебував Петро Порошенко, коли підписував їх, мене там не було. Тому це той випадок, коли треба сказати "ніколи не говори ніколи", — резюмував глава держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!