Головна Новини Політика зовнішня політика Луценко назвав зарплату Байдена-молодшого в Burisma
commentss НОВИНИ Всі новини

Луценко назвав зарплату Байдена-молодшого в Burisma

Луценко заявив про конфлікт інтересів у Джо Байдена

21 грудня 2019, 10:45 comments1934
Поділіться публікацією:
Луценко назвав зарплату Байдена-молодшого в Burisma

Колишній генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що син колишнього віцепрезидента США Хантер Байден отримував в компанії Burisma Group по 75 тис. дол. два рази на місяць. Про це він сказав в ефірі ТРК "Україна".

Ексгенпрокурор зазначив, що кошти Байден-молодший отримував за консультації. При цьому ні Хантер Байден, ні його батько українське законодавство, за словами Луценка, не порушували.

У той же час, на думку колишнього генпрокурора, у Джо Байдена існував конфлікт інтересів.

"Українських законів Джо і Хантер Байден не порушували, але дуже схоже на те, що у старшого (Джо Байдена) є конфлікт інтересів між повноваженнями віце-президента США і людини, яка вимагала зняти з посади генерального прокурора Віктора Шокіна, який розслідував справу фірми, що виплачувала його синові досить серйозні кошти", — сказав він.

На думку Луценка, розслідування щодо Байденів мають вести США, а не Україна, оскільки це американська юрисдикція. І він говорив про це адвокату Дональда Трампа Рудольфу Джуліані.

"На жаль, пан Джуліані не хоче цього сприймати. Він з минулого січня по кінець цього року робить все можливе, щоб Україна відкрила цю справу", — сказав Луценко.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", чиновник Держдепу розповів Конгресу про роль Байдена у справі Burisma. Колишній віцепрезидент США не заважав розслідуванню справи про корупційні схеми в українській компанії, до правління якої входив його син Хантер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!