Головна Новини Політика зовнішня політика Україна і США уклали договір про постачання другої партії Javelin
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна і США уклали договір про постачання другої партії Javelin

Україна і США домовилися про поставки Javelin

26 грудня 2019, 18:53 comments1712
Поділіться публікацією:
Україна і США уклали договір про постачання другої партії Javelin

Міністерство оборони України уклали контракти на постачання другої партії протитанкових ракетних комплексів (ПТРК) Javelin, які виробляються в США. Про це повідомив заступник міністра оборони України Анатолій Петренко, передає прес-служба відомства.

Петренко розповів, що також Міноборони замовляє аналогічні ПТРК вітчизняного виробництва. Крім того, є кілька станцій артилерійської розвідки, близько 100 броньованих автомобілів різного типу та бронемашин, а також кілька літаків. Він також зазначив, це те, що є у Міноборони станом на четвертий квартал нинішнього року.

Також Міністерство у 2019 році реалізувало кілька контрактів: два контракти з урядом США за програмою зарубіжних військових продажів, а також контракт з Агенцією НАТО щодо підтримки і поставок. Петренко заявляє, що ці кроки дозволяють Міноборони використовувати всі можливі ресурси на ринку озброєнь.

Раніше "Коментарі" писали, що переговори про постачання другої партії Javelin в нашу країну почалися ще влітку нинішнього року, коли Україна і США погоджували умови додаткових поставок протитанкових ракетних комплексів Javelin для потреб українського війська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!