Головна Новини Політика зовнішня політика Тейлор назвав переваги для України у імпічменті Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Тейлор назвав переваги для України у імпічменті Трампа

Дипломат запевнив, що американо-українські відносини не постраждають від ситуації з імпічментом

26 грудня 2019, 20:00 comments1456
Поділіться публікацією:
Тейлор назвав переваги для України у імпічменті Трампа

Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор зазначив, що ситуація з імпічментом глави Білого Дому Дональдом Трампом не буде мати негативний довгостроковий ефект на американсько-українські відносини. Про це передає агентство "РБК-Україна".

Навпаки, на думку дипломата, саме цей гучний процес в Америці став причиною того, що про військову агресію Росії проти України тепер знає весь світ.

"Тепер по всьому світу є безліч людей, які знають про Україну, знають, де вона знаходиться і що вона воює з Росією, і що в Україні є молода реформаторська влада, яка націлена рухатися в європейському ключі. Буквально минулого тижня ми бачили серйозну двопартійну підтримку військового бюджету, в який також включений пакет санкцій по "Північному потоку-2", в тому числі тому, що для Конгресу очевидний збиток, який газогін завдасть Україні", — підкреслив Тейлов в інтерв'ю журналістам.

Дипломат також зазначив, що обсяг американської військової допомоги для України зросла з 250 до 300 млн доларів.

"Ми бачимо серйозну підтримку України у питаннях санкцій, в питаннях допомоги, в тому числі військової", — сказав американський чиновник.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Вільям Тейлор також припустив, в які приблизно строки президент Володимир Зеленський зможе укласти домовленості з Кремлем, що дозволить звільнити захоплені російськими військами території на сході України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!