Головна Новини Політика зовнішня політика "Формулу Штайнмайера" можуть змінити
commentss НОВИНИ Всі новини

"Формулу Штайнмайера" можуть змінити

"Формула Штайнмайера" може бути трансформована

27 грудня 2019, 11:11 comments1486
Поділіться публікацією:
"Формулу Штайнмайера" можуть змінити

За результатами переговорів у рамках "нормандського формату", не виключено, що можуть бути трансформовані деякі пункти "формули Штайнмайєра". Про це розповів заступник керівника фракції "Слуга народу", член комітету з питань реінтеграції окупованих територій Максим Ткаченко.

За його словами, фракція хоче перезавантажити цей закон, тому що після зустрічі в Парижі було зрозуміло, що можна зсунути позицію Росії, і з'явилися можливості в цьому напрямку. Також він зазначив, що в деталі цієї ситуації зараз присвячені тільки дипломати.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", президент Володимир Зеленський підтвердив узгодження формули Штайнмаєра. При цьому Зеленський зазначив, що в новому законі "перейдуть жодну червону лінію" і "не буде ніякої капітуляції".

Зеленський пояснив, що "формула Штайнмаєра" — тимчасовий закон про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей, який починає діяти на постійній основі за умови, коли там відбудуться місцеві вибори, проведені у відповідності з Конституцією України та законодавством України, а також після публікації звіту ОБСЄ, що вибори пройшли відповідно до стандартів ОБСЄ та міжнародним стандартам демократичних виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!