Головна Новини Політика зовнішня політика "Попередньо 80 ув'язнених ОРДЛО сьогодні повернуться в Україну", - омбудсмен
commentss НОВИНИ Всі новини

"Попередньо 80 ув'язнених ОРДЛО сьогодні повернуться в Україну", - омбудсмен

Людмила Денісова висловила перші результати великої обміну

29 грудня 2019, 12:23 comments2217
Поділіться публікацією:
"Попередньо 80 ув'язнених ОРДЛО сьогодні повернуться в Україну", - омбудсмен

Попередньо, при обміні утримуваними особами між владою України і так званими формуваннями "ДНР" і "ЛНР", який проходить зараз на КПВВ "Майорське" в Донецькій області, 80 українців підлягають поверненню додому. Про це розповіла омбудсмен української сттороны Людмила Денисова, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"За попередніми даними, сьогодні буде звільнений 80 наших хлопців (але кількість осіб може змінюватися). Мої представники підтверджують: до місця взаємного звільнення від ОРДЛО вже прибули 3 автобуси з нашими співгромадянами. Вони поки залишаються в автобусах. Після того як хлопці перевдягнуться, почнеться процес верифікації", — зазначила правозахисник.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що майже два десятки в'язнів, зазначених у списку на обмін бойовиками ОРДЛО, воліли залишитися на підконтрольній Києві території і відмовилися від участі в обміні.

"Близько двадцяти осіб відмовилися від участі в обміні і вирішили залишитися на територіях, підконтрольних Києву", — заявила так званий "омбудсмен" бойовиків Дарина Морозова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!