Головна Новини Політика зовнішня політика Влада змінюється, але підтримка США - стабільна: нова глава Посольства США в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада змінюється, але підтримка США - стабільна: нова глава Посольства США в Україні

Нова глава Посольства США в Україні Крістіна Квін записала відеозвернення

2 січня 2020, 14:11 comments1664
Поділіться публікацією:








Влада змінюється, але підтримка США - стабільна: нова глава Посольства США в Україні

Крістіна Квін зайняла посаду Тимчасово повіреної у справах США в Україні. Про це повідомив прес-центр Посольства США в Україні на своїй сторінці у Twitter.

Квін прийшла на зміну Вільяму Тейлору. До цього дипломат була заступником глави посольства. В Україні вона живе вже близько півроку, за цей час побувала і поспілкувалася з українцями в Києві, Львові та Дніпрі. Квін зазначила, що в той час як керівництво посольства змінюється, політика міцної підтримки України залишається стабільною.

"Україна досягла значного прогресу за той короткий час, поки я тут перебуваю. Я буду працювати над тим, щоб підтримка надавалася і надалі", — заявила у відеозверненні Квін.

Дипломат підкреслила важливість подальшого зміцнення співробітництва між країнами. Квін зазначила, що команда посольства підтримує суверенітет і територіальну цілісність України. Крім того, висловила підтримку і щодо реформ, на думку Квін, вони допоможуть Україні побудувати своє процвітаюче європейське майбутнє.


Раніше портал "Коментарі" розповідав, що США дали агреман на призначення послом України в Сполучених Штатах Володимира Єльченка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!