Головна Новини Політика зовнішня політика Доба у зоні ООС: бойовики не припиняють обстріли
commentss НОВИНИ Всі новини

Доба у зоні ООС: бойовики не припиняють обстріли

На Донбасі окупанти вчиняють обстріли з великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів

4 січня 2020, 08:20 comments1617
Поділіться публікацією:
Доба у зоні ООС: бойовики не припиняють обстріли

У районі проведення Операції об’єднаних сил (ООС) минула доба вкотре пройшла не у тиші. Окупанти 3 січня на Донбасі порушили режим припинення вогню три рази. Про це інформує у ранковому зведенні прес-центр ООС.

Так, противник використав різноманітні гранатомети, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю. Один обстріл прийшовся неподалік населеного пункту Василівка, що у зоні розташування оперативно-тактичної групи "Схід". Ще два рази бойовики порушили режим тиші поблизу Новолуганського та Зайцевого (локація підрозділу об’єднаних сил "Північ"). На щастя, українські захисники вчора зосталися живими та неушкодженими.

Вже цього ранку, 4 січня, противник гатив знову по позиціях у Новолуганського. Як повідомляє прес-центр ООС, російські окупаційні війська вели вогонь з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів. З українського боку поранених немає.

Нагадаємо, що 2 січня у районі проведення ООС також продовжувалися обстріли. Противник обстрілював Новотроїцьке, Миколаївку, Новолуганське та Оріхове.

Раніше "Коментарі" писали, що на тимчасово окупованих територіях у лютому запрацює новий державний український телеканал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!