Головна Новини Політика зовнішня політика Екс-прокурор Криму готова стати послом Росії в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-прокурор Криму готова стати послом Росії в Києві

Наталія Поклонська заявила, що не боїться радикалів

5 січня 2020, 18:05 comments4904
Поділіться публікацією:
Екс-прокурор Криму готова стати послом Росії в Києві

Заступник голови комітету Держдуми по міжнародних справах Наталія Поклонська заявила про те, що готова повернутися до Києва заради примирення України з Росією. Як передає видання "Комсомольская правда", депутат претендує на посаду посла РФ у столиці України.

"Наявність посла Росії в Києві може стати найважливішим кроком на шляху до врегулювання конфлікту. Я не боялася і не боюся радикалів. Наші народи повинні жити у мирі і благополуччі", — зазначила Поклонська.

Варто відзначити, що в 2014 році Росія і Україна відкликали своїх послів з Києва і Москви відповідно. Дипломатичну місію в Україні зараз очолює тимчасовий повірений Олександр Лукашик.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МЗС України лаконічно відреагував на критику маршів Бандери з боку Ізраїлю та Польщі. Прес-служба відправила лист у відповідь, де вказала значення національних героїв України у такий непростий час. Нагадаємо, Ізраїль і Польща оприлюднили спільне звернення, які засуджують українську муніципальну владу, які заохочують ультрарадикальні гасла на честь одіозних фігур, таких як Степан Бандера і Роман Шухевич.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!