Головна Новини Політика зовнішня політика Російській групі «Воровайки» заборонили в'їзд в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Російській групі «Воровайки» заборонили в'їзд в Україну

«Воровайкам» заборонили в'їзд в Україну за виконання пісень антиукраїнських

11 січня 2020, 06:28 comments1628
Поділіться публікацією:
Російській групі «Воровайки» заборонили в'їзд в Україну

У громадському русі "Відсіч" повідомили, що російській групі "Воровайки", яка виконує антиукраїнські пісні, буде заборонений в'їзд в Україну. Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Повідомляється, що представники громадського руху передали матеріали на внесення російських виконавців у Перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці нашої країни.

Раніше повідомлялося, що російська група "Воровайки" в грудні минулого року анонсувала концерти в Києві, Одесі, Дніпропетровську і Миколаєві у лютому 2020 року.

Крім того, виконавці відомі піснею "Хохли", яка викликала бурю обурення в українському суспільстві. Служба безпеки України (СБУ) 19 грудня заборонила в'їзд в нашу країну учасникам групи, після того, як українські депутати підписали звернення до глави СБУ Івана Баканова з проханням заборонити в'їзд в Україну групі "Воровайки".

"На запити ЗМІ. У суспільстві виник великий резонанс через повідомлення про можливе прибуття в Україну російської групи "Воровайки". Повідомляємо, що в даний час діє заборона в'їзду учасникам цього колективу — Павловій Яні, Надиктовій Ларисі і Теркуловій Діані", – йдеться в повідомленні СБУ на своєму Telegram-каналі.

Раніше "Коментарі" писали, що журналістам російського телеканалу "Зірка" заборонили в'їзд в Україну строком на три року. Це було пов'язано з тим, що вони порушили режим на пункті пропуску при в'їзді в країну і їм винесли постанову про адміністративне правопорушення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!