Головна Новини Політика зовнішня політика SkyUp змінив правила перевезення пасажирів і багажу
commentss НОВИНИ Всі новини

SkyUp змінив правила перевезення пасажирів і багажу

Нові правила набудуть чинності 16 січня

13 січня 2020, 14:55 comments5692
Поділіться публікацією:
SkyUp змінив правила перевезення пасажирів і багажу

Лоукост SkyUp Airlines змінив правила повітряних перевезень і обслуговування пасажирів і багажу, повідомляє "Центр транспортних рішень".

З 16 січня тарифи Standard і Flex передбачає перевезення пасажиром однієї одиниці багажу вагою до 23 кг і сумою трьох вимірів не більше 158 см.

Також для дитини до 2 років норма багажу складе десять кг і 115 см у сумі вимірів тільки для цих двох тарифів (раніше вона застосовувалася незалежно від тарифу).

Крім того, у авіакомпанії нові вимоги до додаткових одиниць ручної поклажі, а саме — загальна вага додаткових предметів, крім їжі для дітей, не повинена перевищувати три кг і параметри 35х20х10 див.

Харчування для дитини — вага до 5 кг, параметри 40х30х20 см". Купівля додаткового місця ручної поклажі (до 5 кг, 55х40х20 см) обійдеться в 25 євро.

Нестандартний багаж, що перевозиться в салоні, тепер не має перевищувати 75 кг (раніше — 80 кг), а його розміри — 40х55х115 см (раніше правила свідчили, що він просто повинен поміщатися на окремому кріслі). Коштує ця послуга при оформленні на сайті 40 євро, в аеропорту — 60 євро.

Змінилися і правила транспортування тварин, а саме — до 8 кг збільшили вагу тварин, яких можна брати з собою в салон. Раніше допустима вага була 7 кг.

Раніше SkyUp Airlines повідомила про запуск у рамках літньої навігації в березні-червні 2020 року рейсів з Харкова в Батумі, Тбілісі , Бургас (Болгарія) і Тель-Авів (Ізраїль). Авіакомпанія SkyUp здійснює пасажирські рейси за 47 напрямами, з яких 32 рейси введені на регулярній основі.

Як повідомляв портал "Коментарі", летом 2020 року авіакомпанія SkyUp запустить 4 нові рейси зі Львова: лоукост буде літати в Іракліон, Батумі, Бургас і Барселону.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!