Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського вирішили привласнити собі чужий "політичний Греммі", - журналіст
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського вирішили привласнити собі чужий "політичний Греммі", - журналіст

За словами журналіста Олександра Фоміна, влада провела обмін полоненими нібито за «формулою Медведчука»

14 січня 2020, 19:10 comments1708
Поділіться публікацією:
У Зеленського вирішили привласнити собі чужий "політичний Греммі", - журналіст

В історії з обміном полоненими команда влади нагадує фальшиву групу Milli Vanilli, заявив політичний оглядач Олександр Фомін. За його словами, група не вміла співати і пісні для неї записували інші вокалісти, а коли шахраїв викрили — у них відібрали Grammy. Про це пише"Кореспондент".

Як заявив Фомін, "у Зеленського вирішили привласнити собі чужий "політичний Греммі". Журналіст пояснює, що в прес-релізі Офіс президента обмін полоненими 29 грудня назвав "найбільшим в історії України звільненням утримуваних осіб", але нібито насправді це не так.

"Зрозуміло, що порівняно з масовими обмінами, які проводив Медведчук, єдине звільнення Зеленського виглядає блідо", — сказав журналіст. За його словами, обмін "81 на 127" — це далеко не найбільше звільнення.

"А тепер тільки цифри: 24 грудня 2014 року – 222 на 146 (тобто Київ отримав 222 полонених, а Донбас – 146); 21 лютого 2015 – 140 на 52; нарешті, 27 грудня 2017 – 306 на 74", — стверджує журналіст.

До того ж, Фомін вважає, що влада провела обмін полоненими між Києвом і Донбасом за "формулою Медведчука" — всіх на всіх у кілька етапів.

"Як бачимо, цифри наочно показують, що перший обмін — навіть не у трійці найбільш масових, — пише Фомін. — Київ провів обмін за формулою "обмін всіх на всіх у кілька етапів". Якби не ця формула Медведчука, яку він озвучив у розмові з Путіним у листопаді 2017-го, то так до цих пір і буксували".

Раніше "Коментарі" писали, що в Києві триває суд над "беркутівцями", яких обміняли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!