Головна Новини Політика зовнішня політика На зустрічі ТКГ в Мінську вдалося домовитися тільки про одну ділянку для розведення військ
commentss НОВИНИ Всі новини

На зустрічі ТКГ в Мінську вдалося домовитися тільки про одну ділянку для розведення військ

Сторони не змогли дійти згоди в питанні узгодження ділянок для розведення сил на Донбасі

17 січня 2020, 01:06 comments2534
Поділіться публікацією:
На зустрічі ТКГ в Мінську вдалося домовитися тільки про одну ділянку для розведення військ

Під час переговорів у Мінську українська і російська сторони обговорювали 9 можливих ділянок для розведення військ на Донбасі. Погодити вдалося лише одну ділянку. Про це пише hromadske з посиланням на джерела в Тристоронній контактній групі (ТКГ).

Україна наполягала на розведенні військ в районі залізничного мосту в Станиці Луганській, недалеко від Авдіївки, Новоселиці Другої і в районі КПВВ "Гнутово". У той же час Росія заявила, що цими точками повинні стати райони населених пунктів Щастя, Веселогорівка, Розкладка, Широкіно, недалеко від Авдіївки і КПВВ "Гнутово". В результаті переговорів узгодити вдалося тільки одну точку – КПВВ "Гнутово".

Крім того, повідомляється, що наступна зустріч повинна відбутися 29 січня нинішнього року.

Раніше "Коментарі" писали, що 29 грудня, відбувся обмін полоненими між Україною і так званими "ЛДНР". Обмін пройшов по формулою "123 на 76". Літак із звільненими приземлився в міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київська обл.) близько 21:25.Біля злітної смуги звільнених чекали родичі та близькі, а також велика кількість журналістів і офіційні особи на чолі з президентом України Володимиром Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!