Головна Новини Політика зовнішня політика Обстріли у зоні ООС: загинув український військовик
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстріли у зоні ООС: загинув український військовик

На Донбасі окупанти ведуть обстріли з артилерії, мінометів, гранатометів, а також працюють ворожі снайпери

17 січня 2020, 08:33 comments2059
Поділіться публікацією:
Обстріли у зоні ООС: загинув український військовик

У зоні проведення Операції об’єднаних сил (ООС) не припиняються ворожі обстріли. Вчора, 16 січня, збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню, інформує прес-центр ООС у ранковому зведенні.

Противник вів вогонь по позиціях об’єднаних сил із забороненої Мінськими домовленостями зброї: артилерійських систем, мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Також знову зафіксували з боку окупантів снайперську активність.

Тричі бойовики обстріляли українських захисників біля Новотроїцького, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Ще дев'ять разів режим тиші противник порушив у зоні локації позиції об’єднаних сил "Північ": поблизу населених пунктів Травневе, Новотошківське, Миронівське, Луганське, Новозванівка, Оріхове та Зайцеве.

На жаль, унаслідок ворожих дій вчора загинув український захисник. Сьогодні у зоні ООС поки ще тихо, відзначили у прес-центрі.

Нагадаємо, що позаминулої доби, 15 січня, на Донбасі зафіксували 11 обстрілів з боку бойовиків, унаслідок яких загинув один український військовий.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на зустрічі ТКГ в Мінську вдалося домовитися тільки про одну ділянку для розведення військ на Донбасі. Також під час засідання Україна висунула прохання до ОБСЄ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!