Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський допоможе: Поклонська в мережі погрожувала розібратися з екснардепом Мосійчуком
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський допоможе: Поклонська в мережі погрожувала розібратися з екснардепом Мосійчуком

Екснардеп Ігор Мосійчук нагадав, що Поклонськую підозрюють в держзраді

21 січня 2020, 13:48 comments2056
Поділіться публікацією:
Зеленський допоможе: Поклонська в мережі погрожувала розібратися з екснардепом Мосійчуком

Колишній прокурор Криму, депутат Держдуми РФ від анексованого півострова Наталія Поклонська пригрозила добровольцям та колишньому народному депутату Ігорю Мосійчуку приїхати в Київ і розібратися з ними.

"Фашист-головоріз з батальйону "Азов" Ігор Мосійчук. У нього відібрало пам'ять — не пам'ятає своїх закликів вбити мене. Зараз вже вимагає видати мене Україні. Хоче судити і відправити до в'язниці. Так адже я не тікаю та не ховаюся — я готова приїхати до Києва, щоб допомогти Зеленському і його команді розібратися з такими недобитками, як цей бойовик... Так що, Мосійчук, знай: якщо я приїду, то тобі і твоїм дружкам мало не здасться", — написала вона у своєму Facebook.

Експрокурор додала, що для того, щоб розібратися з добровольцями, їй би вистачило пари місяців.

Ігор Мосійчук в боргу не залишився і жорстко відповів Поклонськії.

"Скажіть цій мадам, хай не сильно хвилюється бо  не пройде судову психіатричну експертизу перед тим як отримати термін ув’язнення за державну зраду. А так чекаємо з нетерпінням!.. Ця жіночка аморальних поглядів та поведінки, щось дуже багато триндить", — зазначив політик у своєму Telegram-каналі.

Мосійчук також припустив, що Поклонська "мітить" на посаду генерального прокурора.

Нагадаємо, Наталія Поклонська була звільнена з органів прокуратури України у березні 2014 року після призначення окупаційною владою Криму прокурором півострова. Пізніше вона була обрана депутатом Держдуми Росії. Поклонська оголошена в розшук ч. 1 ст. 109 КК України (дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій).

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше Наталія Поклонська заявила, що готова стати послом Росії в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!