Головна Новини Політика зовнішня політика В Україні чекають приїзду Макрона
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні чекають приїзду Макрона

МЗС України обговорив перспективи візиту президента з французьким послом

22 січня 2020, 17:18 comments1818
Поділіться публікацією:
В Україні чекають приїзду Макрона

Сьогодні під час зустрічі заступника глави Міністерства закордонних справ Василя Боднаря з послом Франції Етьєном де Понсеном було піднято питання про підготовку візиту президента Еммануеля Макрона в Україну. Про це прес-служба МЗС повідомила у Facebook.

Українська та французька сторони переконані, що зміцнювати міжнародні відносини одна з одною необхідно в 2020 більш уважно, а запрошення глави Єлисейського Палацу в цих цілях має стати ключовим кроком у цьому напрямку.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президенти Володимир Зеленський і Еммануель Макрон побговорили по телефону після Нового року у зв'язку з авіакатастрофою МАУ над Іраном. Макрон пообіцяв сприяти розслідуванню і допомогти в залученні всіх винних у вбивстві 176 невинних людей. Глава Франції також відрапортував, що вони вже почали формальну процедуру організації міжнародного розслідування ICAO – Міжнародної організації цивільної авіації. Вже тоді Макрон пообіцяв нанести візит до Києва у зв'язку зі сформованою ситуацією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!