Головна Новини Політика зовнішня політика "Навала Меджлісу на Крим": Поклонська закликає запасатися гречкою і тушонкою
commentss НОВИНИ Всі новини

"Навала Меджлісу на Крим": Поклонська закликає запасатися гречкою і тушонкою

Екс-прокурор Криму висміяла анонсований марш кримських татар на півострові

23 січня 2020, 16:45 comments3553
Поділіться публікацією:
"Навала Меджлісу на Крим": Поклонська закликає запасатися гречкою і тушонкою

Колишній прокурор анексованої АР Крим та діючий депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська іронічно відповіла голові кримсько-татарського Меджлісу Рефату Чубарову про анонсований ним силовий наскок на півострів. Про це сама Поклонська написала на своїй сторінці в Facebook.

"Схоже, нам пора закуповувати гречку, тушонку і готуватися до облоги. Глава екстремістського Меджлісу Рефат Чубаров обіцяє зібрати кримських татар і піти з боєм на півострів. "День Х" призначено на 2 травня. Перша шеренга воїнів — члени Меджлісу та їх друзі з Заходу", — зазначено в повідомленні.

Поклонська зазначила, що представники окупаційної влади та її силові відомства готові до зустрічі з "екстремістами" та підготувала їх до кримінального переслідування за можливі дії, не узгодженї з нинішньої кримською "адміністрацією".

"Ну, ми вас будемо чекати. І після "великого" походу на Крим допоможемо влаштувати автопробіг по півострову. Для цього навіть виділимо святкові автозаки і прикрасимо їх різнокольоровими кульками — ми так раді вас бачити! Але це мрії... А як все буде насправді? Чубаров зі своєю гоп-компанією (максимум 20 осіб) доїдуть до кордону з Кримом, зберуться на якийсь горб і стануть звідти показувати дулі в бік Росії. А потім ці "герої" на камеру розкажуть журналістам, як вони перемогли. Все, розходимося — цирк до нас не доїде", — підсумовує у своєму пасквілі колишній скандальний прокурор.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про силове марші в аннексированный Крим, про який заявив Рефат Чубаров.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!