Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський заявив, що відновлення територіальної цілісності України є одним з пріоритетів влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що відновлення територіальної цілісності України є одним з пріоритетів влади

Зеленський зазначив, що Україна має намір повернути всі окуповані території

25 січня 2020, 03:38 comments6262
Поділіться публікацією:
Зеленський заявив, що відновлення територіальної цілісності України є одним з пріоритетів влади

Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю ізраїльському "9 каналу" заявив, що наша країна повинна повернути під свій контроль окуповані території. Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Зеленський також заявив, що нинішня влада не бачить варіантів вирішення конфлікту на сході України без відновлення територіальної цілісності країни. Він зазначив, що на окупованих територіях зараз живуть мільйони громадян нашої країни і влада одним зі своїх пріоритетних завдань бачить повернення територій під контроль української влади.

Зеленський також назвав ситуацію на Донбасі серйозним прецедентом для всього світу і якщо влада не зможе повернути контроль над окупованими територіями, то це стане прикладом для подібних прецедентів у майбутньому.

Раніше "Коментарі" писали, що під час спільного брифінгу президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Веніаміна Нетаньягу, який відбувся 24 січня в Ізраїлі, глава держави висловив свої співчуття у зв'язку з колосальним злочином проти євреїв під час Другої світової війни, який носить назву Голокост (цілопалення, — прим. ред).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!