Головна Новини Політика зовнішня політика У зоні проведення ООС не припиняються обстріли
commentss НОВИНИ Всі новини

У зоні проведення ООС не припиняються обстріли

Окупанти у зоні ООС ведуть обстріли й на ділянці в районі розведення

28 січня 2020, 08:20 comments1653
Поділіться публікацією:
У зоні проведення ООС не припиняються обстріли

Вчорашня доба у районі проведення Операції об'єднаних сил (ООС) видалася неспокійною. Як інформує прес-центр ООС у ранковому зведенні, 27 січня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню.

Противник вів вогонь із мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, які є забороненими Мінськими домовленостями. Так, шість разів режим тиші бойовики порушили у напрямку локації об'єднаних сил "Схід": поруч з Пісками, Тарамчуком, двічі поблизу Новотроїцького та двічі біля Лебединського. І ще чотири обстріли зафіксовано у зоні відповідальності групи "Північ": противник гатив по Майорському, Кіндрашівці Новій, Південному та Новотошківському.

Зазначається, що 21.50 бойовики вкотре відкрили вогонь зі станкового протитанкового гранатомету та стрілецької зброї в районі ділянки розведення №3, розташованої неподалік Богданівки.

На щастя, загиблих та поранених серед українських захисників не було.

Сьогодні окупаційні формування також вже порушували режим припинення вогню: обстріл зафіксований поблизу Новолуганського. Обійшлося без втрат з боку об'єднаних сил.

Раніше "Коментарі" писали, що представникам місії ОБСЄ бойовики не дали перетнути блокпост, тоді як там проїжджали цивільні авто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!