Головна Новини Політика зовнішня політика Обстріли у зоні ООС: один боєць зазнав поранення
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстріли у зоні ООС: один боєць зазнав поранення

У зоні ООС окупанти вели вогонь із ствольної артилерії, мінометів і гранатометів

31 січня 2020, 08:09 comments1400
Поділіться публікацією:
Обстріли у зоні ООС: один боєць зазнав поранення

Вчорашня доба, 30 січня, у районі проведення Операції об’єднаних сил (ООС) знову пройшла з порушенням режиму припинення вогню.  Як інформує у ранковому зведенні прес-центр ООС, збройні формування Російської Федерації шість разів відкривали вогонь по українських позиціях.

Противник вів вогонь із забороненої Мінськими домовленостями зброї: ствольної артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм і гранатометів різних систем. Так, двічі бойовики обстріляли позиції об’єднаних сил у зоні відповідальності групи "Схід" – поруч із Березовим і Талаківкою. Ще чотири обстріли було зафіксовано у напрямку розташування оперативно-тактичного угруповання "Північ": поблизу Оріхового, Хутору Вільного й тричі неподалік Новотошківського. На жаль, вчора через ворожі дії один український військовик отримав поранення.

Сьогодні, 31 січня, у районі ООС також зафіксована вогнева активність з боку окупаційних формувань. Противник двічі відкривав вогонь поблизу Луганського та Широкиного. Втрат з боку об’єднаних сил немає.

Раніше експерти оцінили для видання "Коментарі" ініціативу уряду України щодо компенсації за зруйноване в результаті бойових дій житло українцям, які проживають на підконтрольній частини Донбасу. Так, експерти пояснили, хто ризикує не отримати відшкодування і яка перспектива таких виплат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!