Головна Новини Політика зовнішня політика У Кабміні вирішили і надалі тісно співпрацювати з НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні вирішили і надалі тісно співпрацювати з НАТО

Програма співробітництва України з НАТО в 2020 році максимально наближена до Плану дій щодо членства в Альянсі

5 лютого 2020, 15:06 comments1774
Поділіться публікацією:
У Кабміні вирішили і надалі тісно співпрацювати з НАТО

Кабінет міністрів на засіданні сьогодні, 5 лютого, схвалив річну програму співробітництва України з НАТО на 2020 рік. Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

"Вперше в центрі уваги програми — права, свободи і законні інтереси людини. Саме такий человекоцентричный підхід сповідує Північноатлантичний Альянс. Вперше розробка документа здійснювалася за міжнародною методикою Results-Based Management (RBM — "Управління, орієнтоване на результат")", — написав Гончарук в своєму Telegram-каналі.

За його словами, така методика використовується при підготовці аналогічних стратегічних документів ООН, НАТО і Світовому банку.

"Річна національна програма передбачає як реформи сектору безпеки і оборони, так і демократичні перетворення в країні. Вона максимально наближена за змістом і принципами до Плану дій щодо членства в НАТО і має такуюже структуру", — додав глава уряду.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше віце-прем'єр Дмитро Кулеба заявив, що Україна готова брати участь у закупівлях НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!