Головна Новини Політика зовнішня політика Депутат Бундестагу: "Ініціатива Медведчука про створення міжпарламентського діалогу – це важливий крок на шляху врегулювання конфлікту на Донбасі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат Бундестагу: "Ініціатива Медведчука про створення міжпарламентського діалогу – це важливий крок на шляху врегулювання конфлікту на Донбасі"

Член Бундестагу Вальдемар Хердт вважає, що співпраця європейських депутатів з лідером ОПЗЖ Віктором Медведчуком сприяє встановленню миру в Україні

6 лютого 2020, 11:46 comments1400
Поділіться публікацією:
Депутат Бундестагу: "Ініціатива Медведчука про створення міжпарламентського діалогу – це важливий крок на шляху врегулювання конфлікту на Донбасі"

Ініціатива голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука про створення міжпарламентського діалогу у форматі "нормандської четвірки" – це ще один важливий крок на шляху врегулювання конфлікту на Донбасі. Так вважає німецький парламентар від партії "Альтернатива для Німеччини" Вальдемар Хердт, про що він написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, співпраця європейських депутатів з Медведчуком посприяє встановленню миру в Україні та врегулюванню конфлікту на Донбасі. Член Бундестагу Хердт, представник "Міжпарламентської комісії з прав людини", створеною парламентською фракцією "АдН" в кінці минулого року, захоплений цим успіхом. За його словами, "цей міжпарламентський діалог дуже важливий, тому що Мінську мирну угоду ще не виконано, а це означає, що конфлікт буде загострюватися і постраждають прості люди".

"Але на сьогоднішній зустрічі ми зробили ще один важливий крок на шляху врегулювання конфлікту на Донбасі!" – йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що в ході зустрічі Медведчука з депутатами німецького Бундестагу український політик представив німецьким парламентаріям мирний план врегулювання кризи на Донбасі. Раніше подібну зустріч Медведчук також провів з депутатами французького Сенату, де презентував діалог "Парламентського виміру "нормандського формату".

Раніше "Коментарям" стало відомо, в якій європейській країні найбільший парламент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!