Головна Новини Політика зовнішня політика Дубілет відмовився від приватних охоронців
commentss НОВИНИ Всі новини

Дубілет відмовився від приватних охоронців

Дубілет вирішив свої питання з сім'єю і вирішив більше не користуватися послугами охорони

13 лютого 2020, 13:35 comments1332
Поділіться публікацією:
Дубілет відмовився від приватних охоронців

Міністр Кабміну Дмитро Дубілет відмовився від послуг приватних охоронців, повідомляє "Українське радіо".

За словами міністра Кабміну, він найняв охоронців, так як цього хотіла його сім'я. Від державної охорони, він відмовився, тому що процес її виділення досить складний, а на одну людину припадає, на думку Дубілета, занадто багато співробітників держохорони.

 "Я за свій рахунок найняв приватних охоронців. Це був певний компроміс з моєю сім'єю, але, до речі, я вже відмовився від охорони. Я вважаю, що там нічого такого немає. Ми з сім'єю знайшли спільну мову, прийшли до висновку, що я можу знову ходити без охорони. Ходжу і співаю пісню "Я вільний", — сказав Дубілет.

На думку міністра Кабміну, він не був у безпеці через законопроект про акцизні маркі. Їх хочуть запровадити не тільки на ринку алкоголю. Таким чином в уряді хочуть викорінити тіньову торгівлю.

"Це універсальний підхід, який ми будемо використовувати для боротьби з тіньовими ринками у всіх галузях, наприклад, після алкоголю я сподіваюся, що ми досить швидко перейдемо до ліків", — сказав Дубілет.

Як повідомляло видання "Коментарі", міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет звернувся в Управління держохорони з проханням виділити йому охоронців.

За словами Дубілета, спочатку він думав, що його посада не передбачатиме наявність охорони. Зараз же він зазначає, що навколо нього з'явилося дві зони напруги: боротьба з алкоголем і конкурси на топ-посади, які можу провокувати різні нештатні ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!