Головна Новини Політика зовнішня політика Кучма обговорив Мінський процес з екс-послом США
commentss НОВИНИ Всі новини

Кучма обговорив Мінський процес з екс-послом США

Леонід Кучма в черговий раз заручився підтримкою Америки в складному питанні Донбасу

13 лютого 2020, 16:45 comments1739
Поділіться публікацією:
Кучма обговорив Мінський процес з екс-послом США

Другий президент України, представник України в Тристоронній контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Леонід Кучма обговорив з директором Євразійського центру Атлантичної ради США, екс-послом США в Україні Джоном Гербстом проходження Мінського процесу. Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар Кучми Дарка Олефір.

"Сьогодні в Києві Леонід Кучма зустрівся з Джоном Гербстом, директором Євразійського центру Атлантичної ради США, Послом США в Україні (2003-2006 рр..)", — зазначено в повідомленні.

Олефір розповіла, що в розмові йшлося про широкому спектрі двосторонніх українсько-американських відносин, а також про хід Мінського процесу.

Кучма висловив подяку Вашингтону в особі його колишнього посла за постійну підтримку Україні в кризовому питанні, а Гербст підкреслив, що США мають намір надавати її Україні і далі.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що екс-посол США Джон Гербст висловив оптимізм у відносинах між Україною і Америкою після завершення процесу імпічменту президенту США Дональду Трампу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!