Головна Новини Політика зовнішня політика Путін швидше віддасть Кремль, ніж Крим – Сенцов
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін швидше віддасть Кремль, ніж Крим – Сенцов

За словами колишнього в'язня Кремля Олега Сенцова, розвал режиму Путіна неминучий

17 лютого 2020, 10:43 comments1957
Поділіться публікацією:
Путін швидше віддасть Кремль, ніж Крим – Сенцов

Президент Росії Володимир Путін ніколи не віддасть Крим, це неможливо, і навіть більш імовірно, що він віддасть Кремль. Так вважає звільнений з в'язниці РФ режисер Олег Сенцов, передає "Українська правда".

"Тут потрібно розуміти, що Путін Крим не віддасть, це неможливо. Він простіше віддасть Кремль, ніж віддасть Крим", — сказав Сенцов.

За його думкою, і повернення окупованих районів Луганської та Донецької областей на наших умовах чекати не варто.

"Потрібно тиснути – це єдина стратегія як України, так і світової спільноти. Ми повинні на нього тиснути, не дати йому стабілізувати політичну, економічну, соціальну ситуацію всередині Росії", — вважає Сенцов.

Українець впевнений, що путінський режим рано чи пізно припинить існування, оскільки побудований на залякуванні, тиску та неправді.

"Він (Путін, — ред.) або може померти, або можлива ситуація з палацовим переворотом, — розповів Сенцов. — 2024 рік попереду, його можуть просто "віджати", тому що він старіє".

Або ж, додає Сенцов, самі жителі Росії можуть одного разу "все зрозуміють". Як приклад Сенцов нагадав раптовий для населення розвал СРСР або ж непередбачене зречення царя в 1917 році.

"Будь-яка особа, що прийшла на зміну Путіну, буде змушена шукати підтримки за кордоном, щоб спертися на їхні політичний вплив і підтримку, тому що всередині країни у неї не буде такого, — пояснив Сенцов. — І в цій ситуації ми можемо за допомогою західних партнерів зайняти жорстку позицію щодо невизнання нової влади без повернення наших територій".

Раніше "Коментарі" написали, що Сенцов в ООН закликав боротися за звільнення українських політв'язнів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!