Головна Новини Політика зовнішня політика Глава Генштабу Хомчак розкрив подробиці бою на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Генштабу Хомчак розкрив подробиці бою на Донбасі

Українські військові після бою на Донбасі сьогодні вранці зберегли контроль над усіма територіями нашої країни

18 лютого 2020, 13:26 comments13358
Поділіться публікацією:
Глава Генштабу Хомчак розкрив подробиці бою на Донбасі

Незаконні озброєння ОРДЛО сьогодні близько 5:00 відкрили артилерійський вогонь з усіх систем по позиціях 72-ї та 93-ї окремих механізованих бригад. Підрозділи цих бригад змогли відбити атаку. Про це на брифінгу за результатами позапланового засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) повідомив начальник Генерального штабу Руслан Хомчак.

Глава Генштабу зазначив, що основний бій зав'язався на спостережному посту 72-ї окремої механізованої бригади. Українські військові відповідно до статті 51 статуту ООН дали адекватну відповідь з усього озброєння, яке необхідно було використовувати. У результаті, на даний момент всі позиції знаходяться під контролем українських військ.

Близько 10:00 супротивник сам запросив режим тиші. Зараз проводяться спільні переговори для того, щоб наша сторона могла забрати свого військового, якого вбили, а противник міг забрати своїх загиблих. У результаті бою загинув один український військовослужбовець, троє поранені і двоє контужені. Постраждалі зараз знаходяться в лікарні і їм надають допомогу. За даними Генштабу зі сторони ОРДЛО загинули 4 людини, ще 6 поранені.

Руслан Хомчак зазначив, що на даний момент вогонь припинився і ситуація стабільна. Всі резерви працюють згідно з раніше прийнятим рішенням і згідно всім планам.

Раніше "Коментарі" писали, що в Мережі з'явилися перші відеозапису бою на Донбасі, який сьогодні вранці почали бойовики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!