Головна Новини Політика зовнішня політика Україна вводить безвіз з острівною державою
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна вводить безвіз з острівною державою

Украина та Гренад введуть безвізовий режим між державами

19 лютого 2020, 11:59 comments1986
Поділіться публікацією:
Україна вводить безвіз з острівною державою

Кабінет міністрів затвердив угоду між урядами України і Гренади про скасування віз. Про це написав прем'єр-міністр Олексій Гончарук в своєму Telegram-каналі.

За даними прем'єра, угода передбачає, що громадяни двох держав зможуть подорожувати по цим країнам без віз терміном до 90 днів протягом 180 днів.

Гренада – країна в Карибському морі, розташована на великому острові з такою ж назвою і ще кількох меншої площі. Головний острів Гренади часто називають Островом спецій через числені плантації мускатного горіха.

Як повідомляло видання "Коментарі", уряд затвердив Угода між урядами України і Республіки Маршаллові острови про скасування віз. Прийняття постанови дозволить виконати внутрішньодержавні процедури, необхідні для набуття чинності угоди.

Нагадаємо, 17 листопада уряд України проголосувала за введення безвізового режимуз Маршалловими островами.

 Маршаллові острови одна з найменших тихоокеанських держав у світі, розташованих в Мікронезії. За статистичними даними, на території країни проживає близько 55 тисяч громадян.

21 листопада Україна і Аргентина домовилися про збільшення терміну перебування громадян на території іншої країни. Відповідний протокол підписали в Києві голова українського Мзс Вадим Пристайко та посол Аргентини.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!