Головна Новини Політика зовнішня політика Пристайко:: "Мілітаризація Криму порушує права українців"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пристайко:: "Мілітаризація Криму порушує права українців"

На виступі в Генасамблеї ООН Вадим Пристайко нагадав націям про анексію Криму Росією

20 лютого 2020, 19:32 comments1521
Поділіться публікацією:
Пристайко:: "Мілітаризація Криму порушує права українців"

Глава міністерства закордонних справ україни Вадим Пристайко заявив, що Росія ігнорує вимоги Організації Об'єднаних Націй і порушує права людини в анексованому Криму. Про це повідомляє видання "Крим Реалії" з Генасамблеї ООН.

В першу чергу він підкреслив, що мова йде про активній фазі мілітаризації Криму, про що раніше ООН висловлювала свою стурбованість. У зв'язку з цим в Кремль навіть була спрямована резолюція з вимогою вивести війська з півострова.

"Всі ці вимоги Росія ігнорує. Окупаційний держава порушує права людини та основні свободи колишніми темпами. Численні резолюції Генасамблеї ООН засудили практику дискримінації стосовно жителів Криму, включаючи кримських татар, а також українців і осіб, які належать до інших етнічних і релігійних груп" — позначив Пристайко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава українського МЗС Вадим Пристайко повідомив про наступний масштабний обмін полоненими між Україною і ОРДЛО.

"Останній саміт у Нормандському форматі пройшов 9 грудня 2019 року. Важливий результат саміту у грудні — успішне взаємне звільнення утримуваних осіб. Тепер ми працюємо над подальшим звільненням. Сподіваємося, що найближчим часом сотні наших людей повернуться додому", — сказав глава зовнішньополітичного відомства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!