Головна Новини Політика зовнішня політика «Слугам народу» заборонили спілкуватися з російськими ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

«Слугам народу» заборонили спілкуватися з російськими ЗМІ

Депутатам президентської фракції небажано спілкуватися з представниками російських ЗМІ

21 лютого 2020, 14:05 comments2269
Поділіться публікацією:
«Слугам народу» заборонили спілкуватися з російськими ЗМІ

Депутатам Верховної ради України від партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" заборонено спілкуватися з російськими журналістами. Про це розповіла заступник голови фракції Євгенія Кравчук, пише "КП".

"У нас є чітка рекомендація щодо спілкування з російськими ЗМІ — на них табу. Один раз депутат сам пішов на російське телебачення і потім визнав, що це була помилка", — сказала вона.

За її словами, зараз в країні заборони на спілкування з українськими ЗМІ у політичній силі немає, однак у багатьох є страх перед камерою і мікрофоном.

Як повідомляло видання "Коментарі", міжнародна організація Internews опублікувала результати соціологічного опитування, згідно з яким лише 13% українців продовжують черпати інформацію з російських засобів масової інформації, інші ж воліють читати вітчизняну пресу.

Так, згідно з цими даними, 30% респондентів ствердно відповіли на запитання, чи знають вони, у своєму оточенні, які читають інформацію в росСМИ, ще 51% сказали, що їх оточення не використовує такі медіа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!