Головна Новини Політика зовнішня політика Арбітраж в Гаазі підтримав Україну справі про порушення по морському праву з боку РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Арбітраж в Гаазі підтримав Україну справі про порушення по морському праву з боку РФ

Суд ООН визнав юрисдикцію розглядати позов України проти Росії у "морській справі"

21 лютого 2020, 22:37 comments1612
Поділіться публікацією:
Арбітраж в Гаазі підтримав Україну справі про порушення по морському праву з боку РФ

Міжнародний суд ООН підтвердив свою юрисдикцію розглядати позов України проти Росії щодо Азовського моря і Керченської протоки. Також суд розглядатиме справу про викрадення природних ресурсів нашої країни. Про це написав глава Міністерства закордонних справ України (МЗС) Вадим Пристайко на своїй сторінці в Twitter.

Також міністр зазначив, що мова йде про незаконне будівництво РФ моста через Керченську протоку, а також про незаконну зупинку українських суден, які переправлялися в українські порти Маріуполь і Бердянськ.

Раніше "Коментарі" писали, що Пристайко заявив, що триваюча війна на Донбасі вказує на необхідність внесення змін до Мінських домовленостей, які, за його словами, вичерпали себе. За його словами, деякі пункти Мінських домовленостей реалізувати неможливо. Він заявив, що з часом буде розроблений новий документ, який буде простіше виконати і досягти результатів. Пристайко також підтвердив, що Україна працює над новою редакцією Мінських домовленостей, хоча Росія публічно виступає проти внесення до них змін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!