Головна Новини Політика зовнішня політика "Ми раді допомагати українській армії": США передали ВСУ військові намети на 1,5 млн доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми раді допомагати українській армії": США передали ВСУ військові намети на 1,5 млн доларів

Командир спеціальних операцій США урочисто передав ЗСУ наметове містечко типу "Аляска"

24 лютого 2020, 22:56 comments2467
Поділіться публікацією:
"Ми раді допомагати українській армії": США передали ВСУ військові намети на 1,5 млн доларів

Сполучені Штати передали навчально-тренувальному центру Сил спеціальних операцій Збройних сил України наметове містечко вартістю в 1,5 млн доларів США. Про це повідомляє прес-служба американського посольства в Україні.

На церемонії передачі комплексу типу "Аляска" виступив командир Європейського командування сил спеціальних операцій США Кірк Сміт з урочистою і зворушливою промовою.

Генерал-майор зазначив, що, незважаючи на незначність у військовій справі такого предмета, як намети, насправді комплекс такого типу стає надійним фундаментом при проведенні бойових навчань.

"Все починається з дуже міцної, стійкої основи. Немає кращої аналогії для цього, ніж бетон, який заливають у ці намети", — заявив Сміт, додавши, що йому приємно надавати допомогу українським бійцям під час їх протистояння російської агресії на Донбасі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Білий Дім у Вашингтоні звернувся до Конгресу США з метою виділення коштів на подолання коронавірусу, який продовжує забирати життя в різних куточках планети.

"Деталі поки узгоджуються. Запит на виділення близько 1 млрд доларів повинен бути направлений в Конгрес на цьому тижні", — йдеться в повідомленні адміністрації президента Дональда Трампа, де зазначено, що в США мають намір запустити спецлабораторії для відкриття потрібної вакцини проти коронавірусу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!