Головна Новини Політика зовнішня політика Медведчук розповів про наступний етап «Парламентського виміру "нормандського формату"»
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук розповів про наступний етап «Парламентського виміру "нормандського формату"»

Лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук заявив, що в рамках «парламентського діалогу» напередодні 9 травня зустрінуться депутати ВРУ і Держдуми

25 лютого 2020, 12:43 comments1750
Поділіться публікацією:
Медведчук розповів про наступний етап «Парламентського виміру "нормандського формату"»

Переговори членів фракції "Опозиційна платформа – За життя" з представниками Державної Думи РФ стануть наступним етапом просування мирної ініціативи "Парламентський вимір "нормандського формату"", спрямованої на встановлення діалогу парламентів країн "нормандської четвірки". Про це голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат України Віктор Медведчук заявив в ефірі одного з російських телеканалів.

Як повідомив політик, зустріч депутатів Верховної Ради і Держдуми повинна відбутися до святкування 75-ї річниці Перемоги у Другій Світовій війні.

"Ще до 9 Травня планується зустріч делегації нашої фракції з питання міжпарламентського діалогу Україна ‒ Росія ‒ Німеччина ‒ Франція. Раніше ми проводили зустрічі з депутатами Бундестагу, сенаторами Франції, представниками національних зборів Франції. Наступна зустріч, в березні, буде з депутатами Держдуми", — анонсував Медведчук.

За його словами, українські нардепи будуть відкрито зустрічатися з депутатами Держдуми і обговорювати міжпарламентський діалог України, Росії, Німеччини, Франції, спрямований на мир.

"Як колись цей діалог позначив президент РФ пан Путін, коли я з ним зустрічався в кінці грудня 2019 року, "Парламентський вимір "нормандського формату". От реалізація цього виміру ‒ наступний етап саме в Москві, в Держдумі", — підкреслив Медведчук.

Додамо, що ряд європейських парламентаріїв підтримали ініціативу Медведчука про міжпарламентський діалог, метою якого є встановлення миру в Україні та припинення бойових дій на Донбасі. Так, французький політик Анрі Малосс заявив, що цей діалог необхідний, адже він може посприяти встановленню миру.

Як повідомлялося раніше, Медведчук анонсував зустріч парламентських делегацій країн "нормандської четвірки".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!