Головна Новини Політика зовнішня політика Відповідь Авакова на "України немає" Суркова: "Шавка, яка намагається гавкати на слона"
commentss НОВИНИ Всі новини

Відповідь Авакова на "України немає" Суркова: "Шавка, яка намагається гавкати на слона"

Глава МВС Арсен Аваков в різкій формі відповів екс-помічнику президента РФ Володимира Путіна Владиславу Суркову, який заявив, що Україна не гідна повернення Донбасу

26 лютого 2020, 12:24 comments3244
Поділіться публікацією:
Відповідь Авакова на "України немає" Суркова: "Шавка, яка намагається гавкати на слона"

Глава МВС Арсен Аваков дав відсіч екс-помічнику президента РФ Володимира Путіна Владиславу Суркову, який різко висловився про українців і заявив, що нібито "повернення Донбасу Україна не гідна". Відповідь Суркову Аваков опублікував в Twitter, назвавши росіянина "шовіністом у відставці".

"Сурков зі своїми перлами про Україну виглядає, як закомплексований "стратег", що думає про себе більше, ніж варто — як та шавка, яка намагається гавкати на слона, відчуваючи в цьому свою велич. Не шуміть, добродію. Україна живе незалежно від уявлення про неї відставного шовініста".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Сурков висловив свою "експертну" думку, заявивши, що нібито України як країни не існує.

"України немає. Є українство. Тобто, специфічний розлад розуму. Дивним чином доведений до крайніх ступенів захоплення етнографією. Таке криваве краєзнавство. Сумбур замість держави. Борщ, Бандера, бандура є. А нації немає. Брошура "Самостійна Україна" є, а України немає", — висловився росіянин.

При цьому, він говорить, що є певним "укрооптимістом": вважає, що Україна з часом все-таки буде". Правда, на думку Суркова, без Росії ніяк не обійтися.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!