Головна Новини Політика зовнішня політика "Ми змогли викреслити зі списку Інтерполу 30 українців, оголошених у розшук Росією", - Аваков
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми змогли викреслити зі списку Інтерполу 30 українців, оголошених у розшук Росією", - Аваков

Глава МВС відзвітував про роботу, проведену з метою уберегти співгромадян від зловживань кримінального кодексу Росії

2 березня 2020, 23:32 comments1682
Поділіться публікацією:
"Ми змогли викреслити зі списку Інтерполу 30 українців, оголошених у розшук Росією", - Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, що за останніх кілька років роботи Національна поліція зуміла зняти близько 30 українців зі списку Інтерполу, оголошених у міжнародний розшук Російською Федерацією. Про це передає агентство "РБК-Україна".

Так, глава МВС зазначив, що він направив генсеку Інтерполу Юргену Штоку звернення про необхідність вироблення механізму, щоб заблокувати зловживання з боку Російської Федерації. Раніше Росія оголошувала в розшук таких політичних на громадських діячів як Анатолій Гриценко, Мустафа Джемілєв, Рефат Чубаров, Ігор Мазур та інших.

"Всього за останні роки завдяки своєчасному втручанню Національної поліції в Україні вдалося забезпечити запобігання незаконного обмеження прав близько 30 наших співвітчизників, яких правоохоронні органи РФ намагалися затримати на території інших країн-членів Інтерполу", — відзначив роботу правоохоронців Арсен Аваков.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Арсен Аваков різко відповів на заяву колишнього радника президента РФ Владилава Суркова про те, що України як держави нібито не існує.

"Сурков зі своїми перлами про Україну виглядає, як закомплексована "стратег", що думає про себе більше, ніж варто — як та шавка, яка намагається гавкати на слона, відчуваючи в цьому свою велич. Не шуміть, добродію. Україна живе незалежно від уявлення про неї відставного шовініста", — зазначив Суркову український міністр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!