Головна Новини Політика зовнішня політика Український тиждень в Європарламенті зірвав коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Український тиждень в Європарламенті зірвав коронавірус

Через коронавірус проблеми України відходять на другий план. Європарламент різко змінює порядок денний.

3 березня 2020, 08:01 comments1990
Поділіться публікацією:
Український тиждень в Європарламенті зірвав коронавірус

Український тиждень в Європарламенті не відбудеться. Його довелося скасувати через загрозу коронавіруса. Про це повідомили в Представництві України при Євросоюзі.

Обговорення українських питань повинно було стартувати вже сьогодні, 3 березня і тривати до четверга, 5 березня. Однак, Європарламент у терміновому порядку почав змінювати порядок денний.

Усе через коронавірус Covid-19. В Європарламенті вирішили не ризикувати і не збирати під одним дахом багато людей, які, до того ж, повинні були з'їхатися з різних країн, зокрема, і тих, де вирує інфекція.

Варто відзначити, що Український тиждень в Європарламенті не скасували зовсім, йдеться в повідомленні Представництва України при ЄС. Його лише перенесли, щоправда, на невизначений термін, оскільки Європейський парламент обмежив проведення будь-яких масових заходів.

"Ми щиро дякуємо всім, хто проявив інтерес до заходів, запланованих в рамках Українського тижня. Коли обмеження будуть зняті, ми будемо шукати нові можливості, щоб організувати в Європарламенті Український тиждень, про що обов'язково проінформуємо всіх додатково", — пояснили у відомстві.

Раніше Європейський парламент вирішив скасувати майже всі публічні заходи, які передбачали перебування в одному місці великої кількості людей. Також в приміщення Європарламенту поки не будуть пускати тих, хто протягом останніх двох тижнів бував у регіонах, охоплених коронавірусом нового типу, або ж контактували з інфікованими.

"Коментарі" вже писали про те, що з-за коронавіруса Ryanair скоротив кількість рейсів в Італію і назад.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!