Головна Новини Політика зовнішня політика Майкл Блумберг вийшов з президентської гонки США після «супервівторка» і підтримав Джо Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Майкл Блумберг вийшов з президентської гонки США після «супервівторка» і підтримав Джо Байдена

Він заявив, що це допоможе перемогти чинного президента США Дональда Трампа.

4 березня 2020, 18:23 comments1295
Поділіться публікацією:
Майкл Блумберг вийшов з президентської гонки США після «супервівторка» і підтримав Джо Байдена

Сьогодні, 4 березня, колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг, який брав участь в праймеріз Демократичної партії заради висування на вибори президента США, покинув гонку і підтримав колишнього віце-президента США Джо Байдена. Про це повідомляє The Hill.

Основною причиною такого рішення стала розгромна поразка Блумберга під час "супервівторка". Йому не допомогли навіть витрачені на передвиборну кампанію сотні мільйонів доларів.

Блумберг заявив, що три місяці тому вступив у боротьбу за президентство з метою перемогти чинного президента США від Республіканської партії Дональда Трампа. І залишає гонку він з тієї ж причини — щоб допомогти демократам спільними зусиллями перемогти Трампа.

Колишній мер Нью-Йорка підтримав колишнього віце-президента США Джо Байдена і назвав його "найкращим кандидатом для перемоги над Трампом у листопаді". Також він закликав народ США об'єднатися навколо Демократичної партії.

Як повідомляв портал "Коментарі", інший кандидат від демократів і відкритий гей Піт Буттiджич покинув президентську гонку і також підтримав Джо Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!