Головна Новини Політика зовнішня політика Президент Венесуели закликав жінок народжувати по шість дітей «на благо країни»
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Венесуели закликав жінок народжувати по шість дітей «на благо країни»

Хоча з 2013 по 2018 роки в країні недоїдали 13% дітей.

5 березня 2020, 16:45 comments1842
Поділіться публікацією:
Президент Венесуели закликав жінок народжувати по шість дітей «на благо країни»

Президент Венесуели Ніколас Мадуро під час заходу щодо пропаганди національного плану народження закликав венесуельських жінок народжувати не менше шістьох дітей "на благо країни". Про це повідомляє BBC.

І це в той час, коли Венесуелу охопила економічна криза з наслідками у вигляді дефіциту продуктів і ліків. За даними агентства ООН Unicef, з 2013 по 2018 роки в країні недоїдали 13% дітей.

Одній з жінок, яка відвідала захід, Мадуро побажав божого благословення за те, що вона народила шістьох дітей. "Кожна жінка повинна мати шістьох дітей на благо країни", — заявив президент.

Криза посилюється протистоянням між урядом і опозицією, яка гнівно відреагувала на такий заклик. У соцмережах пишуть, що у Мадуро розлад психіки, як і в усього його режиму, а також скаржаться на дефіцит ліків, харчування та непрацездатність лікарень.

Згідно з дослідженням Всесвітньої продовольчої програми ООН, третина венесуельців не в змозі задовольнити власні мінімальні потреби, навіть у їжі.

Як повідомляв портал "Коментарі", на початку року президент Венесуели запросив ООН спостерігати за виборами в парламент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!