Головна Новини Політика зовнішня політика Політексперт: "Країни ЄС високо оцінили мирну ініціативу Медведчука по Донбасу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Політексперт: "Країни ЄС високо оцінили мирну ініціативу Медведчука по Донбасу"

Таким чином, політолог закликає прислухатися до Віктора Медведчука і колег у парламенті України

12 березня 2020, 20:07 comments1695
Поділіться публікацією:
Політексперт: "Країни ЄС високо оцінили мирну ініціативу Медведчука по Донбасу"

В Російській Федерації, а також Франції та Німеччини високо оцінили ініціативу голови політради "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука для врегулювання збройного протистояння на Донбасі. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив політичний аналітик Олексій Калініченко.

На переконання політексперта, з урахуванням такої оцінки західних партнерів, позиція Медведчука повинна бути почута і в українському парламенті.

"Ініціативу, яку Медведчук свого часу озвучив з приводу цього міжпарламентського об'єднання, яке вже назвали новим виміром нормандського формату, Путін підтримав ще наприкінці минулого року. За цей період часу, грудень, січень, лютий, вже можна було якось відреагувати в українському парламенті на рівні керівництво ВР. На цьому майданчику вже можна було б яким-той чином, спільно з європейськими парламентаріями, як законодавці, підійти до цього питання зі стратегічних позицій і, може бути, розглянути якийсь альтернативний варіант разом з європейцями, того, що представлено в мінських угоди", — сказав Калініченко.

Також він підкреслив, що це вже не перше знайомство західних країн з програмою Віктора Медведчука з Донбасу.

"Поки на сьогоднішній день є ініціатива спілкування на рівні парламентаріїв, яку ініціювала ОПЗЖ, особисто Медведчук цю ініціативу презентував і у Франції, і в Німеччині, зараз в РФ повторно. Це говорить про що? Про те, що зацікавленість європейців і росіян тут висока", — уклав аналітик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська влада розпочала другий етап евакуації українців з китайського Уханя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!