Головна Новини Політика зовнішня політика Формат відеоконференції: саміт Великої сімки вирішили провести онлайн через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Формат відеоконференції: саміт Великої сімки вирішили провести онлайн через коронавірус

Велика сімка збереться в червні онлайн через коронавірус

20 березня 2020, 21:12 comments2754
Поділіться публікацією:
Формат відеоконференції: саміт Великої сімки вирішили провести онлайн через коронавірус

Iз-за розповсюдження коронавіруса Covid-19 президент США Дональд Трамп скасував зустріч лідерів країн Великої сімки, яка повинна була пройти в червні 2020 року в резиденції Кемп-Девід. Замість цього G7 збереться онлайн у форматі вiдеоконференецiї. Про це повідомляє Reuters з посиланням на коментар прес-служби Білого дому.

Представник Білого дому Джуд Дір повідомив, що таке рішення було прийнято для того, щоб кожна країна зосередила ресурси на сферах економіки та охорони здоров'я для стримування поширення коронавіруса Covid-19. Також Джуд Дір додав, що до червневої онлайн-зустрічі заплановані дві відеоконференції Великої сімки в квітні і травні цього року.

Велика сімка (або, як її ще називають, G7) вважається неформальним об'єднанням 7 держав — США, Канади, Франції, Німеччини, Великобританії, Італії та Японії — з найпотужнішими світовими економіками, які щорічно проводять зустрічі для обговорення глобальних світових проблем.

Раніше об'єднання називалося Великою вісімкою, але після незаконної окупації Кримського півострова Росію виключили з організації.

Як повідомляв портал "Коментарі", 4 гвалтівників стратили в Індії через 7 років після злочину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!