Головна Новини Політика зовнішня політика Володимир Зеленський і Ангела Меркель обговорили боротьбу з коронавірусом по телефону
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський і Ангела Меркель обговорили боротьбу з коронавірусом по телефону

Крім коронавірусу, Зеленський і Меркель обговорили прийняті в Україні закони для отримання кредиту від МВФ

1 квітня 2020, 00:13 comments1774
Поділіться публікацією:
Володимир Зеленський і Ангела Меркель обговорили боротьбу з коронавірусом по телефону

Сьогодні, 31 березня, президент України Володимир Зеленський у ході телефонної розмови з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель обговорили боротьбу з коронавірусом Covid-19, німецьку допомогу Україні і нещодавно прийняті в Україні закони для отримання кредиту від МВФ. Про це повідомила прес-служба президента України в офіційному каналі в Telegram.

Сторони обговорили ситуацію навколо поширення коронавіруса Covid-19 у світі і практичні заходи протидії пандемії. Також Зеленський і Меркель домовилися перенаправити 150 мільйонів євро в рамках державного німецького кредиту на боротьбу з коронавірусом.

Ангела Меркель зазначила прийняті напередодні законопроекти в Україні та наголосила на важливості якнайшвидшого завершення переговорів з МВФ щодо нової програми співробітництва для України. Володимир Зеленський розповів канцлеру Німеччини про ситуації на Донбасі. Сторони також обговорили результати консультацій в рамках ТКГ і перспективи Нормандського формату.

Як повідомляв портал "Коментарі", у США очікують другу хвилю коронавірусу вже восени 2020 року, але Дональд Трамп пообіцяв, що країна буде готова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/1843
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!