Головна Новини Політика зовнішня політика Посол Південної Кореї пояснив, що повинна зробити Україна для вступу в G20
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол Південної Кореї пояснив, що повинна зробити Україна для вступу в G20

Посол Південної Кореї вважає, що Україні не вистачає світової економічної ваги для вступу в G20, але в майбутньому це цілком можливо

2 квітня 2020, 20:00 comments2881
Поділіться публікацією:
Посол Південної Кореї пояснив, що повинна зробити Україна для вступу в G20

Посол Південної Кореї в Україні Квон Ки Чанг дав інтерв'ю виданню "Коментарі", в якому серед іншого розповів про перспективи і шанси вступу України в організацію країн G20.

Посол розповів, що зі збільшенням числа членів у будь-якій організації ефективність прийнятих рішень і швидкість їх прийняття різко падають, а при недостатній кількості членів виникає питання легітимності рішень. Важливо знаходити баланс, тому утворилася G20 — зустріч міністрів фінансів великих економік — для якнайшвидшого подолання світової економічної кризи.

Квон Ки Чанг зрозумів, що інтерв'юер веде розмову про вступ України в G20, і заявив, що це цілком можливо. Для цього у нашої країни вже є велика територія і достатня кількість населення, але проблема в недостатнiй світовiй економічнiй вазі на даний момент. В Європі членами G20 є Великобританія, Німеччина, Італія, Франція, Іспанія і Росія. Українській економіці потрібно рости набагато швидше, ніж зараз, і головне — постійно зростати з приростом хоча б у 6-7% в рік. Тоді, за словами посла, можна буде поставити питання про розширення G20 і вступ в організацію України.

У повному інтерв'ю посол Південної Кореї в Україні Квон Ки Чанг відповів і на інші запитання видання "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!